Ceaiul care lupta impotriva cancerului

in Sanatate

Essiac

Cancerul este a doua cauză de deces in Statele Unite ale Americii în conformitate cu Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor. Lumea occidentală petrece miliarde de dolari în fiecare an, pe tratamente pentru cancer convenționale cu rezultate limitate, ierburi și produse vegetale naturale și ieftine, cum ar fi ceaiul Essiac aduc un mare ajutor pentru mulți dintre cei care suferă de cancer și alte boli cronice.

Tratamente naturale puternice si eficiente impotriva cancerului care ajuta organismul în procesul de vindecare au fost descoperite și utilizate de mulți ani. Din păcate, multe dintre aceste remedii naturale au fost oprite de către agențiile de sănătate publică și curentul medical. O abordare naturala care a fost folosita cu succes impotriva cancerului este ceaiul Essiac.

Ceaiul Essiac se spune că a fost o rețetă veche făcută de triburile Ojibwe, de americani nativi care populează zone ale Canadei și nordul Statelor Unite.
Acest remediu pe bază de plante pot fi găsite acum în magazine de sănătate peste tot în SUA și Canada și este un produs popular vândut în pietele on-line .

Reteta Essiac ceai
Există patru plante primare care fac ceaiul Essiac atât de eficient. Aceste plante ajuta la distrugerea si dezvoltarea excesiva a bacteriilor, virusilor și paraziților, și detoxifierea colonului, ficatului și rinichilor.
Aceste plante majore sunt:
-Rădăcină de brusture
-Coaja interioara de ulm
-Măcriș
-Rădăcină de rubarbă Indiana

O rețetă nouă numit Flor Essence conține această rețetă originală și include adăugarea a inca 4 plante:
-Năsturel
-Flori de ciulin
-Trifoi roșu
-Varec

Unele dintre companiile care fac ceaiul Essiac recomanda ca ceaiul nu ar trebui să fie utilizat în același timp cu tratamentele conventionale impotriva cancerului. Aceasta se bazează pe ideea că sistemul imunitar devine atât de deteriorat prin tratamente convenționale, astfel încât ceaiul Essiac este în imposibilitatea de a resuscita raspunsul imunitar al organismului.

Ceaiul Essiac este bogat în fitonutrienți, antioxidanti, antrachinone, și tanini. Cocktailul anti-oxidant din ceaiul Essiac este, de asemenea, o apărare puternică împotriva radicalilor liberi.

Rădăcină de brusture este ingredientul major în ceaiul Essiac si este bogat in anti-oxidanti, care a fost dovedit ca reduce mutatii celulare și previne creșterea tumorilor.

Folosirea ceaiului Essiac a fost o strategie foarte eficient pentru mii de oameni pe parcursul ultimului secol. Ierburile sunt sigure si de obicei bine tolerat de organism. Folosind ceaiul Essiac poate fi un instrument terapeutic puternic pentru inintarirea sistemului imunitar.

Este întotdeauna recomandabil să se asculte și parerea medicul înainte de a începe orice fel de tratament nou.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.