Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ceața densă din Marea Neagră a făcut ca o navă militară rusă și un vas cargo să se ciocnească. Nava militară s-a scufundat

in Articole/Diverse/Extern/Stiri online

Joi, în sud-vestul Mării Negre, la circa 40 de kilometri de Strâmtoarea Bosfor, nava de recunoaștere Liman(o fostă navă de cercetare), care aparține Flotei militare ruse din Marea Neagră s-a ciocnit cu un vas cargo sub pavilion Togo, care transporta animale, identificată ca Youzarsif H.
Nava de recunoaștere de 1.560 tone, parte a Flotei militare ruse, poartă o stație de radare și un echipament de recunoaștere pentru a urmări submarinele.
Nava militară rusă a suferit o fisură sub nivelul apei și s-a scufundat. Toți cei 78 de membri ai echipajului au fost salvați cu succes de Paza de Coastă turcă care a transmis că nu există victime.
Pentru salvarea membrilor echipajelor, autoritățile din Turcia au trimis la fața locului un remorcher și trei nave de salvare, dar și un elicopter .
Ciocnirea celor două nave s-a întâmplat din cauza ceții dense din Marea Neagră și a vizibilității reduse.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate