Cei din tramvai nu se băteau, ci îşi lipeau unii altora bani pe frunte.

in Articole

După cum probabil ați aflat deja, doi indivizi au fost agresați fizic într-un tramvai al Regiei Autonome de Transport București pentru că aceștia ascultau manele pe speaker-ul telefonului mobil și au refuzat să închidă muzica la rugămintea altor călători din mijlocul de transport în comun. Deși această faptă este cu totul reprobabilă, nu am putut trece peste hazul ce îl implică această violență inutilă asupra acelor manelisti deși tulburau liniștea publică în mod voluntar.

Vă prezentăm câteva glume inspirate din acest eveniment, asa cum v-am obișnuit:

1.Maneliștii se pregătesc de răzbunare! Vor organiza Miss Piranda exclusiv în Tramvaiul 41.

2.Foarte mulți români au cerut președintelui Klaus Iohannis să îi decoreze pe agresorii maneliștilor cu meritul pentru curaj și promovarea bun-simtului.

3.Impresarii din Local Kombat vor să folosească manele la antrenamente pentru a-i înrăi pe luptătorii lor.

4.RATB inseamnă de fapt: Reggaeton Autonom de Talente și Box.

5.Federația Romană de Box și-a deschis un nou sediu în Tramvaiul 41 pentru a putea recruta noi talente.

6.Interlopii se plimbă, mai nou, pe linia lui 41 pentru a-și găsi bodiguarzi puternici.

7.Ministrul de la Transporturi a declarat că incurajează sportul și a dispus ca mijloacele de transport în comun să fie modernizate cu saci de box.

8.Cerințe noi pentru șoferii de RATB, minim 2 ani experientă de lupte sau box amatori.

9.În autobuze, tramvaie sau trolee nu vor mai fi controlori, ci arbitri.

10.Bătăușii nu i-au agresat pe maneliști ci doar le-au făcut o dedicație reală, și anume melodia: „Pumnii mei minte nu are”.Sursa: http://zutv.ro/

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.