Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cei mai bogați români din Top 300

in Economie/Stiri online
 Revista Capital a realizat topul celor 300 mai bogați români.
 Pentru al treilea an consecutiv, în fruntea listei cu cei mai bogați 300 de români, se află omul de afaceri Ion Țiriac, având o avere estimată la 1.6 miliarde de euro. Pentru Ion Țiriac anul 2016  a fost un an bun, care i-a adus în plus în conturi 100 de milioane de euro, comparativ cu anul 2015. Un proiect de viitor al omului de afaceri , este cumpărarea complexului imobiliar Canalejas din Madrid, care este format din șapte clădiri istorice. Acestea vor fi transformate într-un complex comercial cu suprafața de 16.000 metri pătrați și într-un hotel de lux.
 Locul doi în Top 300, având averea estimată la 920-950 de milioane de euro, este ocupat de frații Dragoș și Adrian Pavăl, fondatorii DEDEMAN, care în prezent au 44 de magazine în 38 de orașe și 8.700 angajați. Față de anul 2015, frații Pavăl au mai mult cu 50 de milioane de euro.
 Poziția 3 în Top 300 este ocupată de Ioan Nicolae, proprietarul Interagro care în acest moment are o avere estimată la 600-700 de milioane de euro, cu aproape 100 de milioane de euro mai puțin față de anul 2015. Omul de afaceri a fost închis până în vara acestui an, când a fost eliberat condiționat.
 Un alt om de afaceri care a ieșit din închisoare, George Becali, a propulsat pe locul 9 în Top 300, investind banii în terenuri și case și obținând un profit în jur de 300 milioane de euro.
 În țara noastră, bogății au adunat peste 21 de miliarde de euro, mai mult cu 5% față de anul trecut.

buzau-top-300

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Economie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate