Cei mai BRUTALI soldați ai RUSIEI, cecenii ii cer lui Putin sa lupte in Siria

in Extern
Liderul cecen Ramzan Kadîrov îi cere președintelui rus Vladimir Putin să îi permită să trimită unități de luptă cecene să lupte în Siria împotriva Statului Islamic. Într-un interviu pentru un post de radio local Kadîrov a precizat că luptătorii ceceni sunt gata să lupte împotriva teroriștilor până îi vor învinge.
125347

”Cer permisiunea de a merge acolo și de a participa la operațiuni special”, a spus Kadîrov. ”Așa cum spuneam încă din 1999, când republica noastră era sfâșiată de acești demoni, am jurat pe Coran, indiferent că eram ceceni, musulmani sau ruși, să luptăm împotriva lor oriunde s-ar afla”, a spus liderul cecen.

Kadîrov a exlplicat însă că oamenii săi nu pot merge în Siria fără o decizie a comandantului șef, iar Constituția rusă prevede că președintele este și liderul suprem al forțelor armate.

Unitățile de luptă speciale cecene sunt extrem de bine antrenate, s-a lăudat Kadîrov, care a promis că, ”imediat după ce vor afla că am intrat în această luptă, teroriștii din Siria se vor retrage”.
La începutul acestei luni, liderul cecent anunța că o fundație de caritate care poartă numele tatălui său va oferi ajutoare refugiaților sirieni din Germania.
La 30 septembrie, aviația rusă a declanșat raidurile aeriene împotriva pozițiilor SI în Siria, bombardând mai multe ținte, care aparțineau teroriștilor Statului Islamic. Șeful cancelariei preziențiale, Serghei Ivanov, a afirmat că Rusia nu se va implica în operațiuni militare terestre în Siria, limitându-se la loviturile aeriene.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.