Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cel mai bun test de fidelitate și virilitate. Afla daca noua ta cucerire are tentatia de a insela sau a iubi cu patima!

in Diverse

Există anumite legături între forma, dimensiunea organelor feţei, apetitul sexual și tentaţia de a înșela sau de a ne iubi partenerul cu patimă. Învaţă cum să aplici “teorema lui Pinochio” pentru a afla dacă noua ta cucerire este viril, și mai ales fidel. Nasul lui îţi dezvăluie toate aceste lucruri bine ascunse.

Se crede ca ochii sunt oglinda sufletului, insa si nasul poate spune o multime de lucruri despre caracterul unui om si gandurile ascunse ale acestuia. Nasul nu este doar o parte vitala a organismului, ci si o adevarata oglinda care reflecta personalitatea unei persoane. Daca vrei sa stii mai multe despre persoanele pe care abia la cunosti, analizeaza-le cu atentie nasul.
Iata cate detalii despre caracterul si personalitatea unui om poate dezvalui aceasta parte a corpului uman:

nasuri

Nasul lung și lat – se poate lăuda cu per­formanţe sexuale de invidiat și nu suportă să-i dai ordine și indicaţii în aș­ternuturi. E deschis la tot ce e nou, așa că, mariajul vostru va rezista doar dacă te lași dominat și… înșelat.

Nasul lung și cu vârful rotund – indică faptul că este posesiv, inclusiv în dormitor. Îţi va cere explicaţii pentru orice idee nouă pe care dorești să o puneţi în practică și pentru orice gest puţin mai îndrăzneţ. Nu stăpânește arta sexului perfect și va fi într-o continuă căutare a schimbului de experienţă. Persoanele cu nas lung au un dorsum vizibil lunguiet. Afaceristi din nastere, cu spirit intreprinzator si o ambitie iesita din comun, ei se lauda cu instincte bune si reusesc sa ii cucereasca pe cei din jur prin carisma de care dau dovada.

Nasul scurt și lat – îţi arată că este familist convins. Iubește cu tărie, se dedică trup și suflet celui cu care alege să-și împartă viaţa și îţi va fi fidel până la moarte. Pont! În intimitate este un bun amant. Posesorii unui dorsum scurt sunt loiali. Din pacate, le lipseste determinarea si ambitia si se simt adesea coplesiti de cei mai puternici si mai orgoliosi decat ei. Sunt ca niste copii, se bazeaza mult pe emotii, sunt buni si plini de compasiune, insa sensibilitatea de care dau dovada le aduce dezavantaje.

Nasul scurt cu vârful ridicat – e de evitat. Asta dacă nu-ţi dorești să fii mai mult singur în viaţă. Femeia sau bărbatul înzestrat cu un nas scurt și cu vârful ridicat va fi tot timpul pe drumuri. Îi place să cocheteze cu alţi parteneri și să joace pe două fronturi.

Nasul drept – Cunoscut si ca nasul grecesc, acesta are nari inguste si o alura foarte nobila. Posesorii lui sunt considerati de o desteptaciune iesita din comun, precum si foarte altruisti. Sunt disciplinati, foarte meticulosi si datorita organizarii de care dau dovada tind sa aiba succes in viata si cariera. Nasul greces este drept, cu o mica proeminenta la radacina. Sunt hotarati si ambitiosi cei care au acets tip de conformatie. Lideri innascuti, ei au personalitati puternice si prefera sa se gandeasca intens inainte de a lua o hotarare. Sunt buni organizatori si nu se sperie de munca.

Nasul concav și vârful rotund – va dori să faceţi mulţi copii și să-i creșteţi împreună într-o atmosferă familială, caldă. Va fi lângă tine în orice situaţie, ușoară sau complicată, la bine și la rău. Dar, numai dacă îi accepţi escapadele nocturne. Potenţa e punctual său forte. Fidelitatea nu.

Nasul carn – Dorsumul nasului carn este usor arcuit in sus. Persoanele carne sunt optimiste, bune si au un caracter de admirat. Iubitori si un adevarat sprijin pentru cei din jur, sunt oameni pe care oricine se poate baza la nevoie.

Nasul borcănat – este foarte glumeţ, iar atmosfera în patul vostru va fi veselă mai mereu. Chiar dacă mai flirtează uneori, nu se lasă ispitit.

Nas coroiat –  Se aseamana cu cei care au nas mare, insa in cazul lor totul e putin exagerat. Ca sa te intelegi cu o astfel de persoana terbuie sa ii arati ca o respecti si ca este importanta pentru tine. Oamenii cu aceasta conformatie sunt foarte stricti in ceea ce priveste drumul pe care si l-au ales in viata. Nu se lasa influentati de nimeni si nimic si au o vointa de fier.

Nasul mic – este dovada că are o energie sexuală debordantă. Dar este foarte egoist și ambiţios în așternuturi. Vor fi foarte puţine situa­ţiile în care vei reuși să-l do­mini în dormitor. Și to­­tuși, dacă îl vrei cu ade­vărat se va păstra doar pentru tine.

Nasul ondulat – Usor de recunoscut datorita unei excrescente aproape de radacina. Oamenii cu acest tip de nas sunt foarte iubitori si placuti de cei din jur. Carismatici, isi fac usor prieteni si reusesc sa pastreze relatiile bune cu ei.
Nasul nubian – Acets tip de nas are aripile nazale late si narile mari. Oamenii cu astfel de conformatie sunt mereu in cautare de solutii si incearca sa vada constant partea plina a paharului. Sunt curiosi, deschisi la minte, atragatori, expresivi si nu se sfiesc sa dea frau liber ideilor si sentimentelor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate