Cel mai bun tratament natural pentru dinți și gingii, cu un singur ingredient

in Stiri online

Oil-pulling este o tehnică de igienizare a gurii cu ajutorul uleiului – așa cum îi spune și numele. Află mai multe despre ce înseamnă și cum poți să faci și tu asta la tine acasă!

Această tehnică de oil-pulling este folosită de secole în medicina ayurvedică și este o procedură foarte simplă: trebuie să îți clătești gura cu ulei timp de 20 de minute. Foarte mulți care folosesc această tehnică spun că și-au vindecat gingivita, au scăpat de durerile de cap și chiar au avut dinții mai albi, în timp.

Cele mai bune uleiuri pe care le poți folosi pentru oil-pulling sunt cel de cocos și cel de măsline extra-virgin. Mai poți adăuga în oricare din acestea o picătură de ulei esențial de arbore de ceai pentru proprietățile sale antiseptice și antifungice.

11227038_625636370872359_7581977448631263869_n (2)

Sfaturi ca să faci și tu oil-pulling acasă

Cel mai bun moment în care să faci oil-pulling este dis-de-dimineață, când abia te-ai trezit. Atunci ai cele mai multe bacterii în cavitatea bucală, iar uleiul le îndepărtează. Ai nevoie doar de o lingură de ulei (sau mai puțin dacă ți se pare prea mult deodată).

Chiar dacă în general trebuie să clătești gura timp de 20 de minute, nu ești obligată să faci asta chiar atât de mult, mai ales dacă ești la început. Chiar și 5 minute sunt de ajuns. În plus, nu trebuie să rămâi nemișcată la baie în timp ce clătești gura cu ulei, ci poți continua rutina ta de dimineață.

Continuarea pe unica.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.