Cel mai bun vin din lume se produce in Romania

in Turism

Românii fac unul dintre cele mai bune vinuri din lume. Dovadă stă medalia de aur pe care vinul produs în staţiunea de cercetare din Pietroasele a obţinut-o la cel mai mare festival de profil din lume.

vin-alb

Specialiştii l-au catalogat drept cel mai aromat sortiment din clasa sa.
Vinurile produse la Pietroasele sunt exportate în toate colţurile Europei, iar unii oameni străbat mii de kilometri doar pentru a  putea cumpăra un vin tradiţional românesc.
Consumatori din toată lumea fac eforturi pentru a pune mână pe o sticlă de vin românesc.
Staţiunea de Cercetare din Pietroasele  se întinde pe o suprafaţă de 200 de hectare şi are puţin peste 50 de angajaţi.
Campania Produs în ţara ta demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul patronatelor din industria alimentară, din industria vinului, sindicatelor, camerelor de comerţ, dar şi susţinerea unui parlamentar. 
 
Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.