Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cel mai căutat infractor român: Te roade gelozia ca eu sunt mai tare. Fraierii cad mereu, baieții rămân în picioare

in Evenimente/Stiri online

Florin Manole, zis Fula este condamnat în România la 5 ani de închisoare cu executare, pentru clonare de carduri. Bărbatul a coordonat o rețea de falsificare de carduri, golind conturile mai multor americani de mai multe sute de mii de dolari, bani cu care și-a achiziționat în Franța mașini de lux și mai multe apartamente. Fula a fugit din țară anul trecut, înainte ca magistrații de la Curtea de Apel, Ploiești să îl condamne definitiv la 5 ani de închisoare pentru constituirea unui grup infracțional și falsificare de carduri.
În timp ce bărbatul este considerat unul dintre cei mai căutați infractori români, în cazul lui find implicat și Interpolul, acesta duce o viață liniștită alături de iubita sa pe plajele din Bolivia și postează zilnic fotografii și mesaje pe internet.
Te roade gelozia ca eu sunt mai tare. Peștele mic niciodată nu-l înghite pe cel mare. Fraierii cad mereu, băieții rămân în picioare”, se dresează Florin Manole, prietenilor de pe facebook.
De asemenea bărbatul face des referire la condamnarea sa, considerându-se intangibil. ”Trebuie să vă amintesc faptul că unele păsări nu sunt făcute să stea în colivie. Penele lor sunt prea strălucitoare.
Poliția din România spune că este la curent cu faptul că Fula se află în Bolivia, dar deocamdată nu îl pot aduce în țară pe motiv România nu are un tratat cu acest stat, iar procedurile de aducere sunt destul de complicate, de care trebuie să se ocupe atât Ministerul Justitței cât și cel de externe. Dacă Bolivia va refuza cooperarea, se poate ajunge în situația în care Florin Manole să nu fie niciodată condamnat pentru faptele sale.

sursă foto:facebook

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate