Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

CEL MAI FRUMOS DOCUMENTAR DESPRE ROMANIA ESTE REALIZAT DE DISCOVERY

in Turism

O echipa de jurnalisti de la postul de televiziune Discovery au realizat cel mai frumos documentar despre Romania. Filmul a fost difuzat pe Travel Channel dupa care a fost postat si pe internet unde clipul a ajuns sa fie viral.

7f85219ac43b3dea5ae22c5f81aa8c21_large

In afara de cativa, care isi atesta origini si teritorii pe meleagurile Daciei, filmul este exceptional.Deci se poate la comanda, din partea unora care au interese. Pacat ca cei din Romania nu vor sa faca( nu-i lasa cei ce conduc Romania , din exterior) astfel de documentare pentru a promova Romania inzecit din punct de vedere turistic , decat frunza ofilita a lui Udrea.

„In afara de cativa, care isi atesta origini si teritorii pe meleagurile Daciei, filmul este exceptional. Deci se poate la comanda, din partea unora care au interese. Pacat ca cei din Romania nu vor sa faca astfel de documentare pentru a promova Romania inzecit din punct de vedere turistic.” – este descrierea clipului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Turism

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate