Cel mai la indemana truc pentru a scapa de mizeria din masina de spalat

in Articole

Sanatate inainte de toate! Truc sa iti cureti masina de spalat

Detergentii si alte reziduuri care s-au depus in masina ta de spalat trebuie curatate, deoarece masina ta nu va mai functiona asa cum trebuie, fapt ce face ca rufele sa nu mai fie spalate bine.

Cel mai la indemana truc pentru a scapa de mizeria din masina de spalat este sa folosesti clor si otet.

Se umple masina cu apa fierbinte, se adauga un sfert de sticla de clor, apoi se se lasa masina sa functioneze cateva minute, se deschide capacul si se lasa timp de o ora, apoi se porneste pentru o spalare completa, scrie yahoo.com.

Se umple din nou masina cu apa calduta, se adauga un sfert de sticla de otet si se porneste masina de spalat pentru cateva minute. Se lasa timp de o ora, apoi se porneste din nou pentru un ciclu de spalare complet. Procedura dureaza aproximativ doua ore, insa vei simti diferenta. Sursa: bzi.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.