Cel MAI MARE CAMION din LUME! MONSTRUL DE 800 de TONE și 20 de metri

in Articole

Producatorul de camioane din Belarus, compania BelAZ, a anunțat crearea celei mai mari basculante din lume. Constructorul a reușit să realizeze un camion care poate transporta pana la 450 tone.

belaz2011_lg_03189000

Despre noul BelAZ se stie relativ putin. Potrivit constructorului, autobasculanta are 360 de tone goală și poate transporta pâna la 450 tone de diverse produse. Compania are deja comenzi ferme pentru noul camion de la una dintre companiile rusești. Greutatea totală a gigantului este de 810 tone, acesta fiind echipat cu doua motoare diesel.  Are 20.6 metri lungime, 8.16 metri înălțime și 9.8 metri lățime.

Liebherr este principalul competitor al producătorului din Belarus. Modelul T 282B costă în jur de trei milioane și jumătate de dolari si poate transporta 363 de tone de marfă. Plimbarea pe drumurile publice cu un astfel de camion este interzisa, pentru ca, pur si simplu, asfaltul nu rezista sub greutatea unor asemenea giganți.

belaz_75710_article_main_image_92101200

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.