Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cel mai norocos om din lume. A devenit milionar după ce a supraviețuit unui accident aviatic

in Evenimente/Extern/Stiri online

Mohammad Basheer Abdul Khadar a fost botezat de presa internațională ”cel mai norocos om de pe Pământ”. După ce a scăpat nevătămat dintr-un accident aviatic, bărbatul de 62 de ani a devenit milionar după ce a câștigat la loterie cu un bilet cumpărat în Duty Free.

Originar din statul indian Kerala, Mohammad Basheer face parte din clasa muncitoare și lucrează de o viață în Dubai, țară despre care afirmă că o consideră ”acasă”. Un avion al companiei Emirates Airlines a aterizat de urgență pe aeroportul din Dubai, din cauza unui incendiu la bord, în data de 3 august, anul curent. Deși înspăimântați, toți cei 275 de pasageri și de asemenea, membrii echipajului au scăpat nevătămați.

Printre ei și Mohammad Basheer, care s-a văzut nevoit să petreacă câteva ore în aeroport până să își continuie drumul către locurile natale, unde mergea într-un scurt concediu. S-a oprit într-un Duty Free și a avut marea inspirație să cumpere un bilet de loterie care s-a dovedit a fi câștigătorul al unui premiu de un milion de dolari.mohammad

”Muncesc în Dubai de 37 de ani și pentru mine asta e țara mea. Dumnezeu mi-a dat o nouă viață după ce am scăpat de accident și am câștigat banii ăștia. A venit vremea să mă pensionez”, a declarat Mohammad, adăugând că va folosi o parte din bani pentru a ajuta copiii din Kerala.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate