Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cel mai SADIC şi PERICULOs INTERLOP a fost ELIBERAT în mare SECRET, deşi mai avea de ISPĂŞIT 8 ani de ÎNCHISOARE

in Evenimente

Mircea Băluş (35 de ani), zis Mircea Nebunu, a fost interceptat atunci când ameninţa mai mulţi patroni, dar şi interlopi din clanuri rivale. Acesta a fost condamnat, anul trecut, la 9 ani de închisoare. Ce a făcut liderul clanului Sportivilor proaspăt eliberat.

video-mircea-nebunu-membru-al-clanului-sportivilor-a-ramas-fara-splina-dupa-ce-a-fost-injunghiat-intr-un-bar

„Eu îmi fac legea mea, frate”, „Te bag în ciment!” „Eu nu sunt prost”, „Eu sunt Ştefan cel Mare, bă, aţi înnebunit?!”, „Mă bat cu omul, unu la unu”, „Mie mi-a dat unul o săgeată, eu îi dau 50 de săgeţi”, „Bă tâmpitule, pe banii mei, vreţi să-mi faceţi mă flagrant”, sunt doar o parte din replicile, interceptate de procurorii DIICOT în anul 2012, când Mircea Nebunu devenise noul şef al lumii interlope.

Liderul clanului Sportivilor nu doar că a ieşit cu mult mai devreme din închisoare, ci a făcut şi o petrecere pentru a sărbători reuşita sa.

Alături de prieteni, Mircea Nebunu a petrecut la o terasă din cartier, unde a fost tratat ca un rege, ca apoi evenimentul să se mute în centrul Capitalei, potrivit spynews.ro.

Vă prezentăm mai jos soluţia dată în cazul lui Mircea Băluş de către Judecătoria Giurgiu: „Admite contestaţia formulată de condamnatul BĂLUŞ MIRCEA EMIL, în prezent aflat în Penitenciarul Ploieşti. (…) Admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnat, în prezent aflat în executarea pedepsei de 9 ani închisoare, aplicată prin sentinţa penala nr. 201/2015 pronunţată de Tribunalul Giurgiu. În aplicarea dispoziţiilor art. 5 C.penal, constată îndeplinite condiţiile disp. art. 59 C.penal anterior şi dispune punerea în libertate condiţionată a condamnatului, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 257/2015 al Tribunalului Giurgiu, atrăgând atenţia condamnatului asupra dispoziţiilor legale privind efectele liberării condiţionate, pentru restul de pedeapsă rămas neexecutat”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate