Cele mai întâlnite 10 diferențe intre dreptaci si stangaci

in Curiozitati

Stângacii și dreptacii sunt foarte diferiți din anumite puncte de vedere, deși în unele cazuri nu este foarte vizibil. Cele mai întâlnite 10 diferențe sunt însă cele de mai jos:

img (1)

Foto

1. Stângacii sunt mult mai nervoși și mai inhibați. Ei sunt mult mai predispuși la sentimentele negative față de dreptaci, asta deoarece partea care produce sentimente negative are o activitate mai mare.

2. Aproximativ 10% din populația de pe glob scrie cu stânga. S-a demonstrat științific faptul că una din zece persoane scrie cu stânga.

3. Stângacii sunt mult mai complexați de inferioritate.

4. Dreptacii asociază partea dreaptă cu partea bună a lucrurilor. Acest lucru este invers la stângaci, care consideră că partea stângă reprezintă partea bună.

5. Stângacii sunt mult mai creativi decât dreptacii și excelează în domenii precum arta, muzica și sportul. Dreptacii însă sunt mult mai raționali și calculați.

6. Dreptacii sunt mai glumeți și îndrăzneți decât stângacii.

7. Stângacii au un avantaj în politică. Un cercetător a demonstrat că politicienii care gesticulează cu stânga apar la televizor ca și când ar gesticula cu cealaltă mână, datorită efectului de oglindă, fiind poziționați într-o lumină pozitivă.

8. Dreptacii acceptă mai ușor provocările, pe când stângacii sunt mai ezitanți.

9. Stângacilor le pasă mai mult de ce vorbesc cei din jurul lor, față de dreptaci cărora nu le pasă atât de mult.

10. Dreptacii aud mai greu schimbările de intonație din vorbire, față de stângaci care o fac mai ușor.

Citeste mai mult aici

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*