Cele mai utile variante naturale, care înlocuiesc cu succes antibioticele

in Sanatate

NU vei mai avea nevoie de pastile NICIODATĂ! Antibiotice NATURALE pe care le vei îndrăgi!

Virușii și bacteriile evoluează tot mai frecvent, iar industria farmaceutică pare să ne ofere mereu soluții prin noi antibiotice sau medicamente sofisticate. Totuși, strămoșii noștrii reușeau să se trateze adesea cu ajutorul naturii și bogățiilor sale.

Astfel, o mulțime de plante erau considerate asemenea antibioticelor, deși nu era cunoscut acest termen. Iată câteva dintre cele mai utile variante naturale, care înlocuiesc cu succes antibioticele:

1. Oregano și uleiul de oregano

2. Oțetul de mere

3. Mierea

4. Turmericul

5. Usturoiul

6. Extractul din sâmburi de grepfruit

7. Echinacea

8. Varză

9. Uleiul de cocos ultravirgin

Sursa: euforia.tv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.