Celebrul vanator de refugiati nevoit sa dea socoteala la politie dupa ce a IMOBILIZAT 11 refugiati la granita cu Turcia.

in Extern

Dupa ce a prins 11 refugiati care incercau sa traverseze ilegal granita dintre Turcia si Bulgaria, un barbat din localitatea Iambol a fost chemat la politie pentru audieri, fiind nevoit sa dea socoteala pentru actiunea sa.

20160218.rclgdkrsuz

Celebrul „vanator de refugiati”, Dinko, cunoscut in tara vecina prin faptul ca voia sa infiinteze un grup care sa patruleze pe ATV-uri in apropierea granitei cu Turcia, a primit citatie sa se prezinte la audieri la politia din Burgas, noteaza Blitz.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Dinko spune ce este chemat la politie din cauza sesizarilor facute de Comitetul Helsinki si, cel mai probabil, va fi judecat pentru ca a indraznit sa culce la pamant 11 refugiati care ii amenintau viata.

SURSA: AKTUAL24.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.