Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cercetătorii au descoperit 13 cranii stranii în Mexic

in Curiozitati

Cercetatorii din Mexic au facut o dezvaluire uimitoare în timpul unei exhumari în vechiul sit arheologic „El Cementerio” situat în regiunea Onavas. Specialiștii au descoperit 25 de cranii, din care 13 au avut o formă stranie, extraterestră, cu elemente care nu au aparțin unei specii cunoscute de pe Pământ.

Cimitirul de pre-hispanic a fost găsit în nordul statului Mexic și din cele 25 de persoane care au fost descoperite, 17 dintre ele au fost minore, fără simptome de boala.

Craniile mai derutante au fost cele treisprezece care erau alungite și ascuțite la partea din spate și cele cinci cranii care nu au avut dinti.

Există vreo asociere cu craniile Paracas? Expertul în subiectul, Brien Foerster a spus că după descoperirea craniilor din Paracas a dus catalogarea lor ca un grupuri de animale obscure pentru cercetatori. Foerster a adăugat că craniile par sa aibă un volum cranian mult mai mare decât cele obișnuite, cu 25% mai mare decât craniul unei ființe umane obițnuite.

Alien_like_skul10017

Este dificil pentru a crește volumul craniului prin „deformare craniană”. Aceste cranii cântăresc în plus cu 60% mai mult comparat cu craniul unei ființe umane obișnuite. Așa cum este indicat de Foerster, craniile conțin, de asemenea, două deschideri mici găsite în spatele craniului. Aceste găuri sunt opuse suturii găsită în placa parietală a craniului.

Foerster spune că fiecare craniu uman tipic este format din trei plăci osoase notabile: placa frontală, care se închide în partea superioară a frunții, și plăcile cele două placi parietale care se află în spatele acesteia, iar la convergența lor cu placa frontală fac o formă „T”.
Conform specialiștilor, volumul cranian a craniilor Paracas este cu la 25% mai mare și 60% mai grele decât craniile umane obișnuite.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate