Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cercetătorii au elucidat misterul creaturii extraterestre ”Ata” găsită în Chile. A fost ”aproape un om”

in Curiozitati/Evenimente/Extern/Stiri online

Un tânăr pe nume Oscar Muñoz a făcut o descoperire monumentală în anul 2003. O creatură de 15 centimetri, care părea să aibă trăsături de extraterestru, a fost găsită pe câmpurile localității Noria din Chile. După ani de cercetări, specialiștii au stabilit că extraterestrul a fost ”aproape un om”.

Studiile asupra creaturii au fost demarate destul de târziu, dat fiind faptul că inițial s-a crezut că este vorba de o invenție, ba chiar de creația unui artist amator să șocheze lumea. Specialiștii au avut însă o surpriză. O echipă de științifici din cadrul Universității Stanford a analizat corpul de doar 15 centimetri pornind de la ideea că ar putea fi un făt nedezvoltat.ata2

Potrivit upsocl.com, în urma analizelor s-a dovedit că 91% din corpul creaturii botezată ”Ata”, conține ADN uman, restul fiind material genetic neidentificat deocamdată. Mai mult decât atât, creatura avea dinții și oasele dezvoltate asemeni unui copil de 6 ani, ceea ce a lansat ipoteza că ar putea fi un om cu probleme de nanism, deși nu există indicii medicale reale care să confirme acest lucru. ata

O altă concluzie a profesioniștilor este că Ata se aseamănă extrem de mult cu un cimpanzeu, și ar putea fi un făt născut prematur sau avortat de o femelă. Dincolo de cercetarea științifică, oamenii locului, unde a fost găsită creatura, sunt de părere că zona lor a fost vizitată de extratereștrii și au lăsat dovezi în urma lor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate