Cerere inedită a Patriarhului Daniel. Ii îndeamnă pe preoţi să îşi facă pagini de socializare şi să propovăduiască credinţa pe Internet.

in Stiri online

Cerere inedită a Patriarhului Daniel. Înaltpreasfinţitul îi îndeamnă pe preoţi să îşi facă pagini de socializare şi să propovăduiască credinţa pe Internet.

patriarhul_44344500

Biserica noastră are datoria de a intra în reţelele de socializare pentru întâlnirea cu omul de astăzi„, spune Patriarhul într-un comunicat, după prima conferinţă internaţională despre media digitală de la Atena, potrivit România TV.

Îndeamnă însă şi la precauţie pentru că, sugerează el, valorile credinţei pot fi puse în pericol. Patriarhul Daniel nu are încă o pagină personală, ci mai multe fictive care au strâns peste 2000 like-uri. În schimb, mai mulţi preoţi au ascultat deja sfatul şi şi-au deschis conturi online unde postează imagini din biserică, dar şi învăţături creştine.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.