Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

China si Rusia aliati impotriva scutului antiracheta de la Deveselu: „Este foarte periculos atunci când o ţară îşi asigură propria securitate pe seama securităţii altor ţări”

in Extern

În discursul susţinut în timpul unui forum care a avut loc la Singapore, oficialul rus a declarat că proiectul scutului american antirachetă creează probleme atât Rusiei cât şi Chinei. El a insistat că Moscova a cerut de mai multe ori Washingtonului să-şi regândească aceste planuri.

Statele Unite au refuzat oferta Rusiei privind desfăşurarea unor discuţii pe tema scutului antirachetă din Europa de Est, a declarat duminică viceministrul rus al apărării, Anatoly Antonov, care a caracterizat iniţiativa amplasării acestui scut drept ‘foarte periculoasă’, transmite agenţia Reuters.

‘Le-am propus de multe ori cooperarea noastră şi am găsit modalităţi prin care am fi putut soluţiona această situaţie (…) Dar nu am reuşit să-i convingem să continue dialogul privind această chestiune. Înţeleg că pentru ei acum nu este momentul potrivit să poarte consultări’, a menţionat Anatoly Antonov. ‘Este foarte periculos atunci când o ţară îşi asigură propria securitate pe seama securităţii altor ţări’, a continuat oficialul rus.

Agenţia Reuters aminteşte că preşedintele Vladimir Putin a avertizat luna trecută România şi Polonia că, prin găzduirea unor elemente ale acestui scut – pe care Moscova îl consideră o ameninţare la adresa securităţii ei -, s-ar putea regăsi în raza de acţiune a rachetelor ruseşti, scrie agerpres.ro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate