Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cinci ȚIGANI, care au încercat să JEFUIASCĂ un japonez la ROMA, au luat o bătaie SORĂ CU MOARTEA!

in Stiri online

Un site din Italia relatează o întâmplare ieșită din comun. Într-un articol postat pe news24roma.com, se susține că la Roma a avut loc o altercație cu rezultat neașteptat după ce cinci tâlhari rromi au atacat un japonez. Informația este însă contestată de unii bloggeri italieni, care și-au exprimat îndoiala cu privire la autenticitatea evenimentului relatat de sursa citata.

Mai mulţi bloggeri italieni au contestat ştirea privind incidentul din staţia de autobuz din capitala Italiei, însă, în goana după senzaţional, o parte din presa românească a prezentat-o ca fiind reală.
Ştire iniţială:
În staţia Termini din Roma, japonezul, alături de soţia sa au fost acostaţi de 5 hoţi rromi care le-au cerut geanta cu bunurile de valoare. Conform sursei citate, întâmplarea a fost înregistrată de camerele de supraveghere, iar în imagini se poate observa cum cei 5 atacatori i-au înconjurat pe cei doi.

Când unul dintre agresori i-a pus mâna în piept victimei, japonezul a lansat atacul asupra celor 5 infractori. News24rome relatează scena în amănunt, explicând faptul că japonezul nu era nimeni altul decât campionul Japoniei la Ju Jitzu, Yoshihiko Kam. În urma acestui atac fulger, 3 huligani au ajuns la spital, doi au reuşit să scape, iar japonezul a fost arestat pentru vătămare corporală gravă.

Controversa abia aici începe. Voci din media italiană contestă această ştire, calificând-o drept îndoielnică. David Puente a remarcat faptul că numele sportivului este identic cu cel al ambasadorului ţării nipone în Emiratele Arabe Unite, care, întâmplător este şi campion în Ju Jitzu.
Dacă atacul ar fi avut într-adevăr loc şi ar fi fost implicat un membru al unui corp diplomatic, ştirea ar fi trebuit să facă înconjurul planetei şi să fie preluată de toate site-urile din peninsulă. Până în acest moment, nicio altă publicaţie nu a mai abordat subiectul.
Butac.it, un site care are ca scop demascarea subiectelor inventate de presa online a contestat acest incident

Sursa: stirile.rol.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate