Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cinci zile libere înainte de sărbători pentru toti bugetarii

in Evenimente

Bugetarii se vor bucura de o minivacanţă de cinci zile săptămâna viitoare! Guvernul a adoptat, miercuri, un proiect de hotărâre privind stabilirea zilei de 2 decembrie 2016 ca zi liberă, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale.

Hotărârea a fost adoptată de Executiv în contextul în care zilele de 30 noiembrie (miercuri) – Sfântul Andrei şi 1 decembrie (joi) – Ziua Naţională a României sunt printre zilele libere de care beneficiază românii pentru sărbători publice sau religioase. Astfel, minivacanţa va începe miercuri, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, şi va cuprinde Ziua Naţională şi cele două zile de week-end. Dacă bugetarii nu ar fi primit liber de la Guvern pe 2 decembrie, ar fi fost nevoiţi să se reîntoarcă la muncă pentru o singură zi.

„S-a stabilit azi printr-o hotărâre ca ziua de vineri, 2 decembrie 2016, să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală, (…) 30 noiembrie şi 1 decembrie, respectiv după Sfântul Andrei şi Ziua Naţională”, a spus Liviu Iolu, într-un briefing la Palatul Victoria.

El a precizat că această zi se recuperează pe 17 decembrie sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până pe 16 decembrie 2016.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate