Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cinematograf în aer liber în Herăstrău

in Evenimente

Veşti bune pentru bucureşteni: se redeschide cinematograful gratuit în aer liber. Primăria Capitalei anunţă inaugurarea cinematografului deschis de la intrarea Charles de Gaulle, în perioada 3 iulie-9 august.

Aflat la cea de a patra editie, CineParK se adresează tuturor celor care îşi doresc o seară liniştită la cinema, în aer liber şi absolut gratuit. Ca în fiecare an, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 19.30 aveţi şansa să vedeţi în aer liber filme artistice, drame, mister, comedii, thrillere şi filme de aventuri. Nici copiii dvs. nu au fost uitaţi, CinePark oferindu-le gratuit filme de animaţie în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 18.00.
Astfel, timp de 6 week-end-uri, cinematograful îi aşteaptă pe toţi bucureştenii mari şi mici cu un program de peste 30 de filme de referinţă. Iată şi câteva exemple din programul CinePark:  „The November Man”, cu Pierce Brosnan în rolul principal (vineri 24 iulie, 19.30),  „O săptamână de pomină” (The Longest Week), „Fury”, ultimul film al lui Brad Pitt (sâmbătă, 4 iulie, 19.30), „Luptătorul” (The Wrestler), „Fata care s-a jucat cu focul” (The girl who played with fire) sau „Concertul” (The Concert) sunt doar cateva dintre peliculele ce pot fi urmarite la cinematograf în aer liber.

De asemenea, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18:00, cei mici sunt invitaţi „să intre în Dulapul lui Chloe”, „să se scufunde alături de Olly” şi „să ia parte la aventurile fraţilor Staines”.

Anul acesta CineParK ofera publicului noi atracţii şi o înfăţişare diferită: în Parcul Herăstrau – intrarea Charles de Gaulle, va fi amenajată o zona specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune, alături de familie şi prieteni.

Conceptul evenimentului de ,,cinema în aer liber” îşi propune să ofere publicului o altfel de experienţă cinematografică care ne aduce aminte tuturor de atmosfera grădinilor de vară.

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate