Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cioloş refuză oferta de a intra în USR

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   Fostul premier Dacian Cioloş a refuzat oferta de a intra în Uniunea Salvaţi România. Motivaţia acestuia este că intrarea lui în USR ar putea duce la dezbinare în interiorul acestei grupări politice.

   „Vreau să confirm că decizia mea este să nu fac pasul spre Uniunea Salvați România. De altfel, este o concluzie la care am ajuns încă înainte de a apărea toate speculațiile, înainte de înființarea acelei comisii de negociere în USR, de pozițiile și de reacțiile din ultimele zile. Este o decizie pe care am luat-o după primele discuții avute cu Nicușor Dan, pe care i-am și comunicat-o acum mai bine de o săptămână, când mi-a prezentat opinia sa clară în calitate de președinte al partidului”, spune fostul premier, într-o postare pe pagina sa de facebook.

   Referitor la motivaţia gestului său, Cioloş a precizat că în acest moment are alături de el colaboratori din fosta sa echipă guvernamentală, care „mai pot face încă multe lucruri bune pentru țară” şi că nu s-a pus niciodată problema ca el să negocieze doar pentru sine o poziție în USR şi că discuțiile s-au purtat în jurul unui posibil proiect comun între echipa lui Cioloş și USR.

   „Pentru mine este limpede că intrarea mea în partid în acest moment ar duce la dezbinare, un lucru pe care nu-l doresc. Am convingerea că, în măsura în care acțiunile noastre au la bază aceleași valori morale și dorința de a pune umărul la transformarea României în mai bine, este foarte probabil ca drumurile noastre să se reîntâlnească„, a mai spus Dacian Cioloş. (sursa foto: pagina facebook Dacian Cioloş)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web