Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ciorba de burta

in Ciorbe

3-4 l de apa, 1 kg burta, 1os de vaca, zarzavat, piper boabe, 50 g otet, 2 galbenusuri de ou, 1 ceapa, 2-3 foii de dafin, sare.

Se spala burta in mai multe ape se curata bine frecand cu sare grunjoasa pina ce ramane alba. Se pune la fiert impreuna cu osul de vaca care a fost spalat inainte, impreuna cu morcovul, patrunjelul si cepa taiata in patru dupa ce a fost curatata si spalata inainte, foi de dafin si boabe de piper. Se lasa sa fiarba bine la foc mic, dupa care se scoate burta si se taie fideluta, se dezoseaza carnea dupa os. Se strecoara zeama in care a fiert carnea intr-o oala in care se adauga burta si carnea si se mai da in cateva clocote. Se bat galbenusurile impreuna cu 2 linguri de otet si incet cu zeama din oala. Se adauga sare si otetul ramas si se ia dupa foc.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Ciorbe

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web