Ciorba de fasole verde

in Ciorbe

1 kg de fasole verde sau galbena, 2 morcovi, 2 radacini de pastarnac , un ardei , 500 g rosii , sare, smantana, patrunjel verde.

Morcovii si pastarnacul se curata, se spala si se dau pe razatoare, ardeiul si rosiile se toaca. Se pun in oala cu o lingura de ulei si se calesc putin. Se adauga apa si se pune la fiert. Pana da in clocot, se alege fasolea, se curata, se rupe bucati si se spala. Daca este congelata, aceste operatiuni nu mai trebuie facute, fiindca fasolea este pregatita. Cand zarzavatul a inceput sa clocoteasca, se pune si fasolea la fiert si se lasa sa fiarba cam o jumatate de ora. Se acreste cu bulion sau cu otet. Se serveste cu smantana si cu patrunjel verde tocat marunt.

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.