Ciorba de perisoare

in Ciorbe

1 kg de carne de porc, 100 g de orez, patrunjel, 1-2 ardei, o ceapa , 2 oua, 3 morcovi, 3 radacini de patrunjel, sare, piper, suc de rosii .

Carnea se toaca si se adauga ceapa taiata marunt, orezul se spala bine si se curata de neghina se adauga ouale, verdeata, sare si piperul. Se amesteca bine compozitia. Cu mana uda, se formeaza perisoare care se tavalesc prin faina. Se pun in oala ardeii, morcovii si radacinile de patrunjel curatati, spalati si tocati. Se adauga apa si se lasa zarzavatul sa se fiarba.Cand apa a inceput sa clocoteasca, se pun perisoarele si se fierb vreo 30 de minute. Se adauga apoi suc de rosii, se mai da intr-un clocot si servim patrunjel verde tocat.

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.