Ciorba de salata cu cabanos

in Ciorbe
  •  1 kg de salata, 200 g de cabanos, 1 morcov, o radacina de patrunjel, un borcan de iaurt, 3-4 cepe verzi, sare, un ou, smantana pentru servit, patrunjel verde, o lingura de ulei.
  • Se spala salata frunza cu frunza. Se opareste, in apa cu putina sare, sa nu fie amara. Se scoate intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Zarzavatul se curata, se spala si se taie marunt. Cabanosul se taie felii subtiri. Se calesc zarzavatul si cabanosul intr-o lingura de ulei. Cand sunt patrunse, se adauga salata si se amesteca. Se pune un litru si jumatate de apa si se lasa la fiert. In total trebuie sa fiarba cam 10-15 minute. Oul se bate intr-o farfurie ca pentru omleta si se pune cu polonicul ciorba din oala, putin cate putin, amestecand intr-una, apoi amestecul de ciorba si ou se toarna in oala. Se gusta de sare si se acreste cu iaurt (se pot folosi pentru acrit, de asemenea, bors, otet, zeama de lamaie, dar eu prefer iaurtul). Se serveste cu patrunjel verde pe deasupra.
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.