Cititi cu mare atentie etichetele! REDUCERI SURPRIZA la Kaufland!!!

in Evenimente

113757

Sursa foto: Facebook Gergely Levente‎

Un client al supermarketului Kaufland a avut parte de o surpriză în momentul în care a dorit să cumpere produse aflate la reducere.
Conform anunţului, un pachet de piept de pui dezosat Fragedo era redus de la 14,85 la…. 15.67 lei! Asta se întâmpla pe raftul unde scrie „Din toată inima pentru România”.
Nu este pentru prima oară când preţurile sunt afişate greşit. Un bucureştean a constatat că a fost pus să plătească un preț mai mare la casa de marcat, decât cel trecut pe etichetă într-un hypermarket Auchan, iar clientul a observat o diferenţă de aproape 2 lei la preţul unui kilogram de rodii.
Noi nu vă putem spune decât să citiţi cu mare atenţie etichetele.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*