Ciudatenia descoperita in Brazilia! Creatura extrem de rara ce se credea ca nu mai exista!

in Curiozitati

Descoperirea făcută în Brazilia i-a adus în culmea fericirii pe cercetători, pentru că aceştia credeau că nu mai există aşa ceva în întreaga lume.Însă, la o studiere mai atentă şi-au dat seama că ciudăţenia găsită este de fapt o creatură extrem de rară care face parte din specia “caecelian” şi care poartă numele de Atretochoana.

-161036
În lume mai există numai două exemplare de acest gen, păstrate în laborator.Caecilianii sunt amfibieni asemenea viermilor, care au ochi abia dezvoltaţi.În afară de lipsa globilor oculari, acestei specii îi lipsesc şi plămânii, creatura respirând prin piele.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*