Clanul Cârpaci face legea la Timișoara. Au blocat o stradă din centrul orașului pentru nunta cu fiica ”Șerifului”

in Evenimente

Rromii din clanul Cârpaci fac legea la Timișoara. Ei au blocat o stradă din centrul orașului, miercuri după-amiaza, cu un alai de nuntă. Zeci de bolizi de sute de mii de euro au defilat prin oraș. Doar săracii au venit în Mercedes, BMW sau Audi.

A fost nevoie de 50 de amenzi pentru a calma spiritele. Apariția mirelui a fost una excepțională, într-o ținută alba, inspirată din uniforma de ceremonie a Împăratului Franz Joseph.

Un fel de Goe, în uniformă de gardă sau de cavalerie, de gală, de un alb impecabil, cu stea de general în piept și panglică roșie așezată în diagonal, așa cum a văzut pe google că purta Franz Joseph al Austriei.

Așa a apărut la nunta sa mirele. Și cu ochelari de soare Ray Ban. Samuel, nepotul lui Grado Carpaci, supranumit și ”Ministrul de Finanțe”, și-a unit destinul, miercuri, cu Darinca, fiica ”Șerifului”, fratele celebrului baștan Ionel Sandner, zis si Ionelaș. Mireasa a purtat și ea o rochie scumpă, rromii jurându-se că e de la ”casa de modă de la Paris” și că a costat mii de euro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*