Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Clarvăzătoarea din Carpați anunță noi evenimente periculoase. Ce i s-a arătat în vis

in Stiri online

Clarvăzătoarea din Carpați, cea care a prevăzut o serie de evenimente periculoase precum furtunile extreme și incendiul din clubu Colectiv, vine cu o nouă viziune șocantă.

Maria Ghiorghiu a văzut că va avea loc un atac violent care vizează Coreea de Nord. Clarvăzătoarea susține că actualul context politic și militar este ”perfect” pentru declanșarea unor scene de război.

Maria Ghiorghiu: Explozie periculoasă la orizont?

„Din păcate, dragilor, evenimentele periculoase pentru intreaga omenire se precipită din pricina neîntelegerii a doi şefi de state cărora li se pare că au dreptate fiecare in parte.

Chiar in timp ce scriam aici pe Blog vedeam inspre Apus, deși eram cu ochii pe monitor, un Cer ca un amurg, iar jos pe Pămant vad cum are loc o explozie portocalie sub forma unei ciuperi imense.

Prieteni dragi, trebuie sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului ca să lumineze mintile șefilor de state, în cazul de faţă fiind vorba de SUA si Coreea de Nord pentru că nu cumva sa se întâmple o asemenea nenorocire.

De ne vom întări in Credința și vom bate la UȘA LUI DUMNEZEU din Cămara Sufletului nostru prin Rugaciune graita cu inima si nu numai cu buzele, cu siguranţă Dumnezeu si Măicuța Domnului vor opri această mare (posibilă) nenorocire.

Să învățăm a dărui dragoste celor din jurul nostru dușmanilor noștri și să nu răspundem răului cu rău.

Întotdeauna Binele este aducător de viață, de bucurie și de înțelegere între oameni și între popoare.

Faptele bune dragilor, Credinţa si Dragostea faţă de Aproapele nostru, sunt “biletul”,care ne va aduce mântuirea Sufletului.

Cu dragoste, Maria”, a scris femeia pe blogul personal.

Sursa: teotrandafir.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate