Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Claudiu Crăciun unul din agentii lui Ponta care incearca CONFISCAREA protestelor

in Evenimente

Sarcina, misiunea unui agent de teapa lui Claudiu Crăciun era să menţină la un nivel mediocru şi derizoriu – ecologist cică, protestele, ceea ce a şi reuşit vreme de două săptămâni, până la data de 15 septembrie. Şi el şi Ponta au fost daţi peste cap de reacţia bucureştenilor şi din acel moment au urmat o serie de mişcări diversioniste ale lui Victor Ponta, ba de aparentă cedare la presiunea străzii, ba de manipulare şi dezinformare.

claudiu-craciun-pancarta

Pentru a-i reuşi manevrele de intoxicare Ponta şi-a aranjat maximă expunere mediatică, punând la bătaie întreg aparatul pesedist şi alergând efectiv la toate posturile tv şi radio de câte trei ori pe zi. 

Totodată folosind pârghiile din mass-media, de la televiziuni la mediul online, utilizând inclusiv bloggeri ce se dau independenţi şi oneşti, cu atitudini pretins bisericoase, a aruncat un val uriaş de minciuni şi a încercat delegitimarea protestelor şi intoxicarea populaţiei prin “prăfuire” – termen specific unităţii din care face parte – şi din care ştim mai mulţi că face parte.

Pe “teren”, agenţii săi, printre care acest nemernic de Crăciun, au făcut eforturi enorme ca să nu-i lase pe oameni să se adune în Piaţa Universităţii sau în faţa Guvernului, eforturi de emitere a unor lozinci si slogane “pozitive” fără mesaj contestatar la adresa lui Ponta, autorul de fapt al celei mai ticăloase mânării din istoria post decembristă.

Pe cretinism a mizat şi Claudiu Crăciun când şi-a permis să încerce manipularea bucureştenilor, iar efectele se văd, masa protestatarilor scade, deşi au venit studenţii la cursuri. 

Mulţi bucureşteni şi-au exprimat pe reţelele de socializare dezamăgirea faţă de încercările de confiscare a protestelor ba de grupurile de comunistoizi bumbeşieni sceleraţi ai agentului lui Sorin Ovidiu Vîntu,

Mircea Toma, ba de Alina Mungiu, papesa homosexualilor şi adoratoarea lui Crăciun căruia i-a închinat dirirambice versificaţii în care-i comunică acestuia că e superb – invitaţie clară din partea unei morse excitate.

Citez din nou din materialul despre diversionistul Crăciun: “Gold Corporation a cheltuit o jumătate de miliard de euro, pe propagandă şi şpăgi în România. Era de aşteptat să trimită pe cineva, sa deturneze Mişcarea. Ce e de făcut, cand sistemul încearcă să-şi înfiltreze securiştii? Simplu: când cineva vă mai interzice să strigaţi contra Guvernului…

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate