Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

CLINICA SANTE cel mai mare Laborator de Analize Medicale, lider pe piata romaneasca

in Sanatate

Clinica Sante este o organizație privată de asistență medicală – lider pe piața românească, iar începând cu luna ianuarie al anului 2013, am deschis și primele sedii în R. Moldova: la Chișinău, Ialoveni, Bălți și Hâncești.

Clinica Sante a fost fondată în anul 1995 în România, iar scopul nostru a fost și este să oferim servicii medicale accesibile și de cea mai bună calitate. Pentru binele pacienților noștri am luat în calcul valorizarea celor mai bune sisteme de asistență medicală din Europa de Vest și SUA pentru că suntem preocupați să fim mereu cei mai buni pentru a reuși să satisfacem nevoile pacienților noștri. Eforturile noastre se reflectă în interacțiunile noastre cu pacienții, cărora le oferim mereu cele mai bune servicii medicale.

Clinica Sante este deja un punct de reper pe piața din Romania, având 100 de sedii și în continuare ne dorim să fim aproape și de dumneavoastră. Fie că vorbim de cele mai bune servicii medicale, de profesionalism, de o comunicare totală și eficientă sau de a fi întotdeauna acolo pentru a cunoaște, intui și satisface nevoile pacientului, Clinica Sante lucrează pentru fiecare pacient în parte cu toate mijloacele de care dispune.

DSCN53191

Citeste si: CLINICA SANTE: Cel mai bun LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE din punct de vedere raport calitate pret.

Valorile noastre cheie sunt performanța, respectul, câștigarea încrederii fiecărui pacient pe care îl avem și nu în ultimul rând, atingerea celui mai înalt nivel atunci când vine vorba de profesionalism în domeniu. Suntem dedicați pacienților noștri, iar interacțiunea cu fiecare dintre ei trebuie să fie întotdeauna conexată cu ideea de perfecțiune. Confortul și satisfacția pacienților sunt elemente primordiale pentru noi.

Detinem exclusivitatea la anumite analize de laborator pentru anumite zone din tara (nici chiar spitalele judetene din respectivele zone nu pot oferi intreaga gama de analize pe care o ofera laboratoarele SANTE). Mentionam ca intreaga aparatura si toti reactivii folositi sunt in excusivitate importati din S.U.A., Canada si Europa de Vest.

Toate aparatele noastre sunt computerizate, automate astfel incat sistemul de analiza statistica evolutiva in timp a starii de sanatate a pacientilor nostri atinge cele mai inalte cote ale calitatii. CLINICILE SANTE efectueaza control intern de calitate zilnic, control interlaboratoare lunar cu laboratoare prestigioase din Romania si control international lunar cu cele mai importante firme de profil din Europa.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate