Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Clubul El Comandante

in Curiozitati

Clubul El Comandante este cel mai tare club din centrul Bucureştiului.

Clubul El Comandante este cel mai tare club din centru Bucureştiului nu când îţi vine să te duci într-un club. E cel mai tare când îţi vine să te caci.

Ca club, scuzaţi cacofonia, e un căcat. Atenţie, a nu se confunda cu „El Grande Comandante” care e un căcat şi mai grande, undeva mai spre Romană. Eu vorbesc de ăla dinspre Muzeul de Istorie, care spre diferenţă de ăla mare care e o grotă neaesrisită cu lumină roşie difuză, în care pot să se ascunda bine urâţii e exact la fel dar mai mic. Clubul perfect pentru acneice fără bani de fond de ten. Dar veceul…veceul.. Când intri în în veceu te scaldă o dezmierdare în suflet de zici că ai ajuns acasă. Dacă casa ta ar fi un veceu, adică. Restul băii nu inspiră nimic. Trei sau patru pisoare nu mai ţin minte că eram beat şi o chiuvetă. Între ele se ascunde, după o uşă cel mai bun loc de căcat din zonă. Un veceu mare, încăpător, cu pereţi puternici de jur împrejur şi o uşă destul de groasă şi izolată fonic că poţi să te băşeşti ca un yeti şi nu simt ăia de pe partea ailaltă nimic.

Clubul bagă o muzică de-aia, nedefinită. Cred că cea mai bună clasificare ar fi „muzică pe care nu o ascultă nimeni niciodată de bună voie”. Gen Faithless. Cine pula mea ascultă Faithless? Sau Robbie Williams.

Pîlcuri mici de urâte se adună pe la colţuri. Pîndesc prada. Prada cu pulă. Se simt în stare să prăduiască nişte pulă în seara asta. Se vede în ochii lor. Dar trebuie să ia pula prin surprindere, că dacă le vede se sperie. Urâţii se aglomerează la lumină. Să se îmbărbăteze în turmă. Turma le dă speranţă. Speranţă că umbra fulăraşului cum cade în jos pe ei le ascunde burta. Că umbra frunţii le ascunde ochii inexpresivi şi umbra nasului dinţii galbeni.

Veceul are şi cuier, ca să îţi atârni haina, să nu prindă iz de cur şi destul spaţiu să te întinzi cum vrei. Hîrtie igienică e mereu la dispoziţie într-un sul d-ăla mare şi e relativ curăţel de aproape te-ai aşeza fără să pui hîrtie igienică pe colac.

În club în schimb e execrabil. O mizerie zborşită de hipsteraşi şi corporatişti. Apropo e la modă puloveru ala gen cum făcea bunica peste cămaşă. Şi printe aceşti cîrnaţi se amestecă şi alde UNATC, care e cuibul. Pepiniera. Acolo s-a importat hipstăreala, la UNATC şi la ălea de arte. Chiar îţi vine să te întorci în veceu cînd îi vezi. Cred că ar putea ăştia de la UNATC să facă invers cu alesul studenţilor. Să umble la sfârşit de an cu diplome de-ale lor în mână şi să intre în cluburi de-ăstea. Să pună mâna pe cei mai plini de importanţă cocostârci pseudointelectuali. Ăia care cred că dacă au citit Bukowski şi au văzut Pulp Fiction sunt culţi. Cei mai strîmbi dar stridenţi, cu pătrăţele şi carouaşe, cu pantaloni verzi şi tricouri cu mesaje ironice. cu iphoanele lor purtate nonşalant la vedere şi cu un mănunchi de chei la gât. Cu eşărfuţă şi pălăriuţă. Să se ducă la ei şi să le zică direct „felicitări, tocmai ai terminat UNATC-ul. Ia diploma!”. Până la urmă ar fi acelaşi rezultat.

Dar sincer. Chiar nu te caci mai bine şi liniştit ca acolo în tot centrul Bucureştiului. Pula mea, ai putea să te şi fuţi în veceul ăla. Dar probabil ar fi naşpa, pentru că pute că m-am căcat io.

„Senzaţional! Băsescu a lovit un copil!”. Şi mă tot uit io la film şi nu văd unde e copilul. Se ascunde în spatele ţigănuşului arogant venit să trolleze cu „hai iliescu” ? Chiar nu văd niciun copil. Doar un puradel antipatic care o făcea pe ciumecul.

A venit să trolleze. Şi ce putea să facă băse? Să-i dea ban pe ip? Nici măcar nu l-a atins tare, doar o leoazbă peste bot aşa de „marş bă de aici, pulifriciule!”.

Şi ce nu aud la televizor de la nimeni e un „dă-l în pula mea de copil maro, că merita o scatoalcă!”.

Nu serios. Chiar nu crede nimeni că o merita? O merita! Atât trebuie discutat. Moral, imoral, violenţă, gest nujcum. Vă complicaţi în amănunte. Puradelul o merita!

Plus. Nu l-a pus să ia bordura în dinţi şi să îi dea un bocanc în ceafă. Doar un bitchslap simplu. Un „hai sictir” binemeritat unui troll mic şi prost.

Nu, nu îs fan Băse, dar ce lume e asta, în care nu avem voie să pocnim trolii? Ce, trebuia să ii explice frumos de ce e prost şi de ce ar trebui să se ducă acasă? Să-l ignore cît făcea aroganţe pe acolo?

Hai să fim serioşi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate