Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Codul de Procedură Penală îi revoltă chiar și pe pușcăriași! Mesaj catre Dragnea: „Înlocuiți, domnule Dragnea, șmenul cu o abordare cinstită și profesională a problemelor din zona justiției”

in Evenimente

Adoptarea OUG privind modificara Codului Penal și a Codului de Procedură Penală îi revoltă chiar și pe pușcăriași. Sorin Ovidiu Vîntu îi transmite lui Dragnea, de după gratii, că „statul puternic” în care el cred înseamnă „totalitatea legilor penale, civile sau comerciale acceptate de către toți locuitorii și acționarii lui”.

SOV transmite guvernanților că trebuie să-și respecte cetățenii, nu să dea dovadă de lașitate.

„Înlocuiți, domnule Dragnea, șmenul cu o abordare cinstită și profesională a problemelor din zona justiției”, afirmă Vîntu, din închisoare.

„Nu suport femeile urâte, nu suport bărbații proști, urăsc să fiu manipulat, dar cel mai mult urăsc încercarea cuiva de a-mi controla viața sau de a-mi spune cine sunt.
Toate deciziile pe care le-am luat în viață, bune sau tâmpite, le-am luat după cum am avut EU chef, fără a-mi păsa vreodată de opiniile cuiva.

În schimb, am acceptat fără rezervă autoritatea statului, dorindu-mi să fiu locatarul și acționarul în același timp al unui stat puternic. Din acest motiv, în loc să plec în exil, am acceptat toate sentințele pe care le-am considerat profund nedrepte și mi-am petrecut majoritatea ultimilor 7 ani prin pușcării. Statul puternic în care eu cred înseamnă totalitatea legilor penale, civile sau comerciale acceptate de către toți locuitorii și acționarii lui. De aceea, domnule Dragnea, singurul lucru pe care îl puteți face este acela de a retrage ordonanțele față de care o parte însemnată a acționarilor acestui stat au o atitudine de respingere fermă.

Revenirea clasei politice la respectarea cetățenilor statului pe care vremelnic îi conduc este un act de normalitate și înțelepciune, nu un act de lașitate. Riscați astfel ca, din pricina unor ordonanțe dubioase și a unei caricaturi de lege a grațierii care nu rezolvă nimic, să vă pierdeți nu doar respectul multora dintre noi, ci și libertatea.

România are nevoie de o nouă filozofie penală, de o nouă abordare față de cei care au greșit în raport cu concetățenii lor, dar asta trebuie făcută calm, în timp și cu acordul tuturor.
Înlocuiți, domnule Dragnea, șmenul cu o abordare cinstită și profesională a problemelor din zona justiției”, a scris SOV pe Facebook.  Sursa: B1.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate