Cofetăria Dacianei Sârbu a fost închisă pentru ca funcționa fără autorizație

in Politic

Cofetăria Dacianei Sârbu, care funcționa fără autorizație, a fost închisă de proprietari. Cofetaria Mara Mura  la care Daciana Sârbu are 50% din părțile sociale, funcționează fără autorizație, a declarat Primăria Sectorului 1 pentru Centrul Român pentru Jurnalism de Investigatii, scrie hotnew.ro

26_daciana-sarbu-cofetarie_0_w700_h800_q90

La o zi dupa ancheta publicată de CRJI, cofetaria își anunță clienții că este închisă.

Inspectorii Politiei Locale trimiși la adresa de primarie, în urma sesizării CRJI, nu au găsit activitate economică, magazinul afișând semnul de închis. Prin urmare, din punctul de vedere al Primariei Sector 1, situația nu poate duce la sancțiuni.

„Am primit o sesizare de la dumneavoastra ca acea cofetarie de la adresa Benjamin Franklin, numarul 5, nu detine autorizatie, asa ca au fost trimisi acolo, pe 4 noiembrie, inspectori ai Politiei Locale. Inspectorii au constatat ca nu exista activitate economica la acea adresa si au lasat o invitatie pentru administratorul societatii sa se prezinte la Politia Locala Sector 1. Inspectorii s-au prezentat din nou la acea adresa pe 5 noiembrie, dar nici de data asta nu au gasit activitate economica la cofetarie, asa ca au lasat din nou o invitatie pentru administrator. Firma a depus o cerere de autorizare la Primaria Sector 1, dar autorizatia nu a fost inca emisa. Din punctul nostru de vedere, cofetaria nu a functionat pana acum si nu poate fi sanctionata”, a spus, pentru CRJI, Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Sector 1.

Vineri, pe usa cofetariei „Mara Mura” era scris de mana cu marker alb mesajul „Inchis! Va multumim pentru intelegere!”.

CRJI precizeaza ca detine informatii certe ca „Mara Mura” a functionat in ultimele saptamani si ca a stat de vorba cu clienti ai cofetariei, ceea ce inseamna ca „Mara Mura” a functionat ilegal. Primaria Sector 1 precizeaza insa ca  „e atributia altor institutii sa verifice daca acea cofetarie a avut activitate economica, nu a noastra”, dupa cum a declarat Alexandru Ichim

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.