Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

COMANDANT NATO: „Occidentul și Rusia se îndreaptă spre un RĂZBOI”. A dezvăluit şi locul unde PUTIN va ATACA prima dată

in Extern

Fostul general britanic previzionează că Rusia va ocupa teritorii în estul Ucrainei și va invada statele baltice, ceea ce va conduce la izbucnirea unui rzăboi.

Aceste afirmații au fost făcut de fostul comandant adjunct al NATO, generalul Alexander Richard Shirreff. Într-o care apărută ieri, „2017 Războiul cu Rusia”, Shirreff susține că evenimentele din Crimeea au distrus toată construcția post-Războiul Rece și au deschis calea spre conflictul ce va începe anul viitor.

Romania ar trebui sa fie pregatita pentru o eventuala ofensiva ruseasca, crede un reputat analist politic, dupa o intrevere cu ambasadorul Romaniei in SUA. Janusz Bugajski crede ca Rusia poate conduce o strategie de acte subversive!

Tocmai pentru ca Romania este cel mai mare si mai capabil aliat din regiune al SUA, considerata o ancora de stabilitate pentru flancul de sud-est al Aliantei Nord-Atlantice, acestt lucru o face expusa Rusiei, considera un politolog america, Janusz Bugajski a ffacut afirmatii ingrijoratoare cu privire la viitorul ttarii noastre cu prilejul unei mese rotunde gazduita impreuna cu noul ambasador al Romaniei in SUA, George Cristian Maior.

Prezentand seminarul, Centrul pentru Analize Politice Europene a aratat ca actiunea militara a Rusiei in Ucraina a determinat o concentrare a mediului analititc asupra regiunii Marii Negre, arata raddio Romania Actualitati. Ca cel mai mare si mai capabil aliat din regiune al SUA, Romania este o ancora de stabilitate pentru flancul de sud-est al NATO. Janusz Bugajski a spus ca Romania ar trebui sa fie pregatita pentru o eventuala ofensiva ruseasca.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate