Complexul care a reusit sa uimeasca lumea! Are cea mai mare piscina construita vreodata

in Curiozitati/Galerie

Peste 300 de milioane de litri de apa, un resort imens si ai cea mai mare piscina din lume. San Alfonso del Mar din Chile este numele complexului care a reusit sa uimeasca lumea cu cea mai mare piscina pe care a construit-o cineva vreodata.

Este de 20 de ori mai mare decat o piscina olimpica si are o adancime de 3,5 metri. Apa din piscina este adusa direct din oceanul langa care este amplasata si filtrata pentru a fi cat mai curata. Costul de intretinere al acestei piscine este de peste 4 milioane de dolari pe an.

Costul total de constructie al acestui mamut a fost de peste 2 miliarde de dolari si a fost inaugurata in Decembrie 2006.

thumb

thumb (1)

thumb (2)

thumb (3)

thumb

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*