Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Concertul lui Robbie Williams în România. Tot ce trebuie să ştiţi

in Evenimente/ShowBiz

Evenimentul mult aşteptat al anului a intrat pe ultimă sută de metri: astăzi e concertul Robbie Williams la Bucureşti, „Let me entertain you”.

Robbie Williams a venit pentru prima oară în România joi seară, cu un avion privat, care a aterizat la ora 18.10 la terminalul Ţiriac Air din Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”. Robbie Williams era însoţit de membri ai staff-ului său, dar şi de Spencer, câinele lui de culoare albă.

Cântăreţul s-a cazat la Hotelul Radisson din Bucureşti, unde el şi staff-ul său au ajuns cu trei autoturisme de culoare neagră. Robbie Williams a dorit să fie discret, fapt pentru care maşina cu care a venit a intrat direct în parcarea hotelului, astfel încât acesta să nu poată fi văzut.

Ca orice vedetă internaţională, Robbie Williams  a avut numeroase solicitări pentru organizatori. El a solicitat organizatorilor evenimentului să i se asigure un meniu sănătos, care să includă sushi, paste de quinoa şi legume verzi, iar, pentru backstage, artistul a cerut lapte proaspăt, băuturi energizante necarbonatate, gumă de mestecat, lămpi decorative şi flori naturale.

Totodată, cabina din backstage va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

Accesul la concertul pe care cântăreţul britanic Robbie Williams îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri, este permis de la ora 16.00, potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment.

Copiii sub 12 ani pot participa la concert numai cu căşti de protecţie/ dopuri pentru urechi şi pe baza unui bilet valid.

Trebuie să mai ştiţi că nu aveţi voie să intraţi la concert cu niciun fel de armă, umbrele, mâncare sau băuturi din exterior, medicamente dacă nu aveţi o reţetă medicală.

Totodată, organizatorii concertului recomandă publicului să meargă cât mai devreme la spectacol pentru a evita aglomerarea din jurul punctelor de acces.

Având în vedere că la acest concert sunt aşteptate peste 60.000 de persoane, organizatorii recomandă totodată utilizarea transportului în comun. În zona de desfăşurare a concertului nu vor fi locuri de parcare. Cei care vor veni totuşi cu autoturisme la concert sunt rugaţi să le parcheze în zone mai îndepărtate de locul evenimentului.

Traficul va fi restricţionat total (pe Bulevardul Unirii şi pe Bulevardul Libertăţii), în perioada 16 iulie, ora 18.00 – 19 iulie, ora 24.00.

Lucrările de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate