Concursul sloganurilor de impresionat electoratul din România: Chemă-l pe Cristi!

in Evenimente/Politic/Stiri online

Unii candidați la fotoliul de primar au găsit metoda ideală de a atrage atenția electoratului, și anume mesajele inspirate din glumele făcute pe net, glume menite să provoace hohote de râs. Cu toate acestea, candidatul PMP la primăria sectorului 3, Cristian Petrescu a lansat sloganul „Cheamă-l pe Cristi!”, convins că astfel va ajunge preferatul oamenilor.

cheama-l-pe-Cristi

Sătul de campaniile electorale clasice, Gabriel Mutu, candidatul PSD la sectorul 6, a lansat sloganul „Mutu vorbește„, dorind ca oamenii să apeleze cu încredere la el ca primar, în sensul că le poate rezolva problemele. Un alt candidat, liberalul Răzvan Mironescu, încercând probabil să dezmintă mult cunoscuta vorbă, „politicienii mint”, se adresează electoratului cu mesajul „Promit doar lucruri pe care sunt sigur că le pot realiza”.

Aproximativ toate sloganurile din cursa de primar, de anul acesta, se axează pe apropierea omului politic de oamenii de rând, printre mesaje mai găsim „Niţu, fix ca tine” și „Împreună putem schimba cinciul„(candidații sectorului 5, București ).

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.