Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Condamnat din “Dosarul Transferurilor” este LEGAT DE PAT în închisoare

in Sport

Unul dintre cei opt condamnați în “Dosarul Transferurilor” trăiește clipe de groază în închisoare, acolo unde este supus onor tratamente demne de spitalul de psihiatrie.

Este vorba de fostul preşedinte al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, care este legat de pat în timpul nopţii. Conducătorii penitenciarului au luat această decizie după ce, în urmă cu câteva nopţi, “Lordul” a fost găsit în curtea spitalului penitenciarului, fără să ştie cum a ajuns acolo.

cel-mai-longeviv-conducator-din-fotbalul-romanesc-grav-bolnav-jean-padureanu-are-probleme-cu-memoria-si-nu-si-mai-recunoaste-familia-18468509

“Domnul Pădureanu nu mai recunoaşte aproape pe nimeni şi are mari probleme cu memoria. În urmă cu câteva zile acesta a plecat din salonul unde era internat şi a fost găsit în curtea spitalului. Nu ştia cum a ajuns acolo”, a declarat un apropiat al fostului preşedinte bistriţean, sursa precizând că incidentul a avut loc noaptea.

După acestă întâmplare, oficialii penitenciarului au decis ca Pădureanu să fie legat cu benzi elastice de pat în timpul nopţii, pentru a nu mai părăsi spitalul nesupravegheat.
607616-jean-padureanu
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sport

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate