Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Conducerea TVR a fost demisă de Parlament!

in Stiri online

Conducerea TVR a fost demisă miercuri de plenul reunit al Parlamentului. În locul Irinei Radu, la șefia televiziunii publice ar urma să să fie instalată Doina Gradea, fosta șefă a PRO TV Internațional. La Radio, Georgică Severin, fost parlamentar PSD, își păstrează funcția.

Plenul reunit al Parlamentul a demis miercuri conducerea TVR, după ce majoritatea PSD- ALDE a respins raportul de activitate al instituţiei pe anul trecut. PNL şi USR au votat împotrivă. Parlamentul va numit o conducere ineterimară a televiziunii publice.

Măsura vine în urma respingerii de către parlamentari a raportului de activitate al SRTV pe 2016. Raportul SRTV a fost respins cu 74 de voturi “pentru” și 203 voturi “împotriva”.

Sursa: huff.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate