Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Conducerea unei televiziuni a pus la dietă forțată 8 prezentatoare

in Evenimente/Extern/Stiri online

Situaţie incredibilă la televiziunea publică din Egipt, unde opt prezentatoare au fost suspendate pe motiv că sunt prea plinuţe pentru a apărea pe sticlă. Astfel, cele opt prezentatoare au fost obligate să slăbească.

Cele opt prezentatoare au la dispoziţie aproximativ o lună pentru a ajunge la silueta dorită de conducerea televizunii, relatază 20minutes.ch. În cazul în care femeile nu vor reuși să slăbească până la jumătatea lunii septembrie, ele vor fi sancţionate.prezentatoare tv

Safa Hikary, directoare și moderatoare, apreciază că aspectul fizic al celor opt prezentatoare „nu este potrivit” și că pune instituţia într-o poziţie delicată faţă de concurenţă. Prezentatoarele s-au declarat deranjate de acest lucru, iar una dintre ele chiar a afirmat că nu înţelege de ce aspectul său fizic ar putea să-I deranjeze pe telespectatori.

sursa: ziaresireviste.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate