Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Conflictul Dragnea – Liiceanu continuă: „Nu puteți spune că ați mințit doar puțintel!”

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   Liderul Paridului Social Democrat, Liviu Dragnea, continuă conflictul cu scriitorul Gabriel Liiceanu. Dragnea îl acuză le acesta că persistă „într-o minciună care nu îi face deloc cinste”

   Într-o postare pe reţelele sociale, Liviu Dragnea spune că interpretările lui Liiceanu potrivit cărora contextul declarațiilor mele ar fi fost altul și că de fapt nu i-ar fi mințit pe oficialii europeni, „sunt la fel de jenante precum ale celor care argumentează că X% plagiat nu ar fi plagiat”.

„Nu, domnule Gabriel Liiceanu, o minciună este o minciună, chiar dacă e rostită de un intelectual de marcă – nu puteți spune că ați mințit doar puțintel! Știți mai bine decât mine că adevărul este corespondența între vorbe și realitate. Or, între vorbele pe care le-ați rostit la Bruxelles despre declarațiile mele și ceea ce am declarat în mod real nu există nicio corespondență„, spune Liviu Dragnea. El mai precizează că „Bagatelizarea ghilimelelor false pe care le-ați pus în dreptul meu este mai gravă când vine din partea unui șef de editură, de la care ne așteptăm la mai multă rigoare când citează pe cineva. Din cauza unor ghilimele puse prost, unii ziariști au plătit despăgubiri mari, iar alte persoane publice s-au ales cu eticheta de plagiator„.

Şeful PSD în mai acuză pe Gabriel Liiceanu că a făcut, în faţa Parlamentului European de la Bruxelles, „circ” şi „bălăcăreală isterică” despre România, care i-a făcut rău ca imagine ţării noastre, mai mult decât o declarație pe care nu a rostit-o niciodată. (foto: pagina facebook Liviu Dragnea)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate