Consilier PSD Constanta: “Care este munca voastra si cu ce cotizati la stat? Putorilor!”

in Politic

Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean din partea PSD Constanta, a postat pe Facebook un mesaj jignitor la adresa celor care au iesit in strada miercuri seara.

Intre timp, aceasta si-a sters postarea de pe Facebook, iar in scurt timp PSD Constanta a oferit un comunicat oficial in care critica dur cuvintele acesteia si anunta ca se delimiteaza total de afirmatiile facute.

„Practic, Romania nu este de acord ca, atunci cand furi, sa fii gratiat si sa poti returna banii. Romania vrea sa plateasca 2.000 de RON pe luna pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare destepti sunteti sclipitorilor! Si poate imi spuneti si mie care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 09 dimineata la proteste? Putorilor!”, a postat Sabrina Maria Nedelcu.

Ulterior, in urma comentariilor primite, consilierul judetean a sters postarea, dupa care si-a inchis si contul de Facebook.
Sabrina Maria Nedelcu a devenit consilier judetean in 2016, cand a candidat pe lista PSD. Conform declaratiei de avere, ea nu are terenuri, cladiri sau autoturisme. De asemenea, nu a inregistrat venituri in ultimul an fiscal, primind in schimb o mostenire de 280.000 de euro de la o femeie din localitatea Nuntasi, judetul Constanta. Totodata, Sabrina Maria Nedelcu este asociat si administrator la o societate din Agigea.
PSD Constanta se delimiteaza de afirmatiile Sabrinei Maria Nedelcu si isi cere scuze
Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Claudiu Palaz, a reactionat in urma acestei postari si a transmis ca el si consilierii judeteni ai PMP se delimiteaza de afirmatiile Sabrinei Maria Nedelcu.

“Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, impreuna cu consilierii judeteni ai Partidului Miscarea Populara Constanta, se delimiteaza de afirmatiile facute in spatiul public de catre consilierul judetean PSD, Sabrina Maria Nedelcu. Dreptul la manifestatii este un drept recunoscut de legislatia din Romania, indiferent daca aceste proteste sunt sau nu in asentimentul autoritatilor”, a transmis Claudiu Palaz printr-un comunicat de presa.

Si PSD Constanta a anuntat ca se delimiteaza de aceste afirmatii si isi cere scuze.

“In urma declaratiilor publice ale doamnei consilier judetean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanta se delimiteaza ferm de afirmatiile jignitoare la adresa cetatenilor Constantei care si-au exercitat in mod pasnic un drept constitutional. BPJ al PSD Constanta se va reuni in cel mai scurt timp si va decide ce masuri se impun cu privire la aceasta situatie. Ne cerem scuze pentru declaratiile defaimatoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu”, se arata intr-un comunicat al PSD Constanta. Sursa: Stirileprotv.ro

Sursa foto: Hotnews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.