Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Consilierul local PSD si finul primarului din Buzau acuzat ca a BATUT o tanara de 17 ani care a vrut sa-si dea demisia

in Evenimente

Ganditi-va pentru un moment ca acel copil putea sa fie al dumneavoastra. Doar pentru ca are bani, influenta si putere politica nu inseamna ca e mai presus decat legea. Impreuna putem face cunoscut acest abuz si poate se vor lua si masuri.

Florin Toader, unul dintre finii de cununie ai primarului Buzăului, Constantin Boșco­deală, și proaspăt consilier municipal din partea PSD, a intrat în atenția polițiștilor după ce o angajată la una dintre terasele deținute de acesta în Drăgaică (ca punct de lucru al Clubului Costești) l-a acuzat de lovire. Fata, în vârstă de 17 ani, susține că a fost bătută când a încercat să-și dea demisia. Plângerea împotriva lui Florin Toader a fost făcută pe 16 iunie, în aceeași zi fiind întocmit dosar pernal în cauză, iar ieri, tânăra a fost audiată de polițiști, fiind asistată de un avocat și în prezența aparținătorilor legali. „În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzei“, a precizat comisar Doinița Mihalache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău.

florin toader1-1

Boscodeala nu vrea sa plece de la primarie. Ponta nu vrea sa ramana fara primar la Buzau!

Fata de 17 ani nu este singura angajată care îl acuză pe consilierul PSD de reacții violente față de angajate. O adolescentă, chelneriță la terasa din Drăgaică a lui Florin Toa­der, susține că acesta a vrut să o lovească atunci când l-a anunțat că renunță la serviciu, acuzând și un comportament necuviincios al patro­nului. Ali­na Drăgoi are 15 ani și a fost angajată de consilierul local PSD Florin Toader pe 5 iunie. După doar o săptămână, tână­ra a renunțat însă la serviciu din cauza unui pretins comportament necuviincios al patronului. Pentru că a refuzat să o plătească pentru perioada lucrată, fata a făcut și plângere la ITM.

florin toader3

Cazul a fost făcut public după ce adolescenta a povestit unui reporter Campus TV des­pre avansuri, mângâieri și alte gesturi nepotrivite ale consilierului local, iar cazul a fost prezentat de postul local de televiziune miercuri seară.

PSD-ul are oameni de calitate in functii de conducere: Geta Burducea are functia de Inspector Scolar General Buzau fara sa treaca proba scrisa!

„Venea lângă noi, ne punea să ieșim în stradă, să invităm clienții la terasa noastră, atunci ne punea mâna pe fund, se uita la sânii noștri…“, susține fata care a mai po­ves­tit ce s-a întâmplat cu o colegă a ei atunci când fata i-ar fi refuzat avansurile. „A zis că dacă plec nu-mi mai dă niciun ban, a ridicat palma la mine (…) Pe o altă fată a bătut-o. A sunat-o să se întâlnească cu el și ea nu a vrut, apoi a bătut-o cu toată lumea din Drăgaică“, susține tânăra. Alina Drăgoi mai spune că nu avea habar că Florin Toader este și consilier local, dar l-a identificat în  fotografii.

florin toader2

La rândul său, finul primarului a declarat reprezentanților pos­tului de televiziune că „acuzațiile care i se aduc sunt nefondate și că nu se simte vinovat cu nimic“, precizând că plata salariilor,  se va face la sfârșitul Drăgăicii. „Plata salariilor nu se face pe loc când pleacă ele, la ora două după-amiaza sâmbăta, duminica, marțea, când li se nă­zare lor să plece de la muncă. De la interviu, când i-am strâns pe toți la un loc, că au fost undeva la 30 de persoane,  le-am explicat clar – la Drăgaică aveți programul ăsta, aveți salariul acesta. Plata salariului se face după terminarea Drăgăicii… Celelalte probleme de care spuneți, cu mângâieli, cu glume, cu nu știu-ce, mă amuză… Spuneați ceva despre lovire… Altceva că le-am invitat să plece de pe terasă, pe amândouă, nu s-a întâmplat și am zece martori, oricând, pe tema asta…“, a precizat consilierul local PSD Florin Toader.

SURSA: OPINIABUZAU.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate