Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Constipaţia nu este doar o senzaţie neplăcută, este o problemă gravă

in Sanatate

Constipaţia nu trebuie să fie un subiect tabu, pentru că aceasta este o problemă de sănătate şi pentru a fi constatată şi rezolvată trebuie să se discute despre ea

Constipaţia nu este doar o senzaţie neplăcută, este o problemă gravă. Scaunul neregulat duce la reţinerea substanţelor reziduale în organism. Acestea fac obiectul procesului de putrefacţie, urmare a căruia în organism se acumulează toxine. Tocmai datorită lor omul se simte slăbit, somnoros şi are frecvent dureri de cap.

Ca factori principali pentru apariţia constipaţiei specialiştii indică alimentaţia neregulată, mâncatul în grabă, stilul de viaţă sedentar, stresul şi somnul insuficient. Măsurile pe termen lung pentru rezolvarea problemei sunt schimbările în alimentaţie – reducerea alimentelor grase şi a zahărului şi creşterea consumului de fructe şi legume. Obligatoriu consumul de apă trebuie să fie de minim 2 litri pe zi.

„Salvarea de urgenţă” pentru astfel de situaţii neplăcute sunt probioticele (bacteriile „bune” din tractul gastrointestinal uman). Asta arată şi experienţa concetăţeanului nostru Alexandru Zaharia, care lucrează ca şofer şi de ani de zile se luptă cu această problemă neplăcută.

Iată ce povesteşte Sandu:
„Bună ziua! Mă numesc Alexandru, dar toată lumea mă ştie drept Sandu. Lucrez ca şofer pe autobuz şi toată ziua stau pe scaun. Dimineaţa mă trezesc devreme. Toată ziua bag cafele, ţigări şi mănânc când pot, ce găsesc. Adevărata masă este seara. La început asta nu era o problemă, dar o dată cu vechimea s-au acumulat şi problemele. A apărut constipaţia care, după cum mi s-a spus, este specifică pentru persoanele cu profesie ca a mea. Şi dacă cu balonarea şi senzaţia de greutate din stomac mă pot lupta, cu durerea de cap nu pot.

Am încercat tot felul de pastile şi picături cu efect pe termen scurt. Acţionează, dar o singură dată! După aceea situaţia devenea şi mai rea. De curând soţia mea a citit despre un produs nou, care ar ajuta pentru problema mea. Cumpărase 2 cutii ProCombo, pentru că îi spuseseră că aşa or să intre lucrurile pe făgaşul normal. Am luat câte 1 capsulă pe zi. Efectul este lin şi a venit repede. Cel mai frumos este că deja nu mai am acele spasme şi crampe puternice care mi le provocau laxativele.”
Alexandru Zaharia, 43 ani, Bucureşti

Problema intestinelor „leneşe” şi scaunului neregulat nu este însă doar o problemă a colegilor dlui Zaharia. Practica medicilor arată că datorită acesteia cel mai des se plâng femeile şi persoanele în vârstă. Pe lângă problema cu intestinele leneşe a tatălui ei de 89 de ani, piteşteanca Roxana Iancu de asemenea a încercat eficacitatea produsului ProCombo pentru ameliorarea constipaţiei.

ProCombo ajută în caz de constipaţie

„Despre noul probiotic ProCombo am citit pe Internet. M-au impresionat calităţile acestuia, descrise de medici, iar după ce am căutat informaţii şi m-am convins singură de calităţile lui deja îl recomand cu căldură apropiaţilor şi cunoscuţilor. L-am cumpărat pentru tatăl meu, care are probleme cu intestinele leneşe şi constipaţia. El este om în vârstă iar lipsa activităţii fizice este o problemă foarte serioasă la el. Deja ia de 2 săptămâni câte 1 capsulă ProCombo pe zi şi au apărut îmbunătăţiri. Mă bucur că am ales ProCombo pentru că tatăl meu se simte mult mai bine şi este foarte mulţumit.

Cred că acest produs este în mod special benefic pentru persoanele care nu fac mişcare, pentru probleme cu balonarea, constipaţia şi pentru purificarea colonului. În familia mea l-am combinat cu multă salată de sfeclă, morcovi şi mere, de asemenea şi consum regulat de fulgi de ovăz şi făină de in. Efectul este extraordinar. Eu personal vreau să încep iar să iau ProCombo pentru profilaxie. În sezonul acesta mâncăm mâncare mai grea şi un mic ajutor pentru stomac este binevenit.”
Roxana Iancu, 54 ani, Piteşti

sursa: gandul.info

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate