Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Controloare care au prins o tânără fără bilet: ‘Ce mă bate tâmpita! Ține-o mă! Lasă-mă-n pace, tâmpito! Ia uite, mă, ce mi-a făcut!’

in Articole

Angajatele societății care are ca obiectiv controlarea biletelor și abonamentelor de pe mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța au fost surprinse în timpul unui scandal avut cu o persoană surprinsă fără bilet.

scadal_constanta_31869300_07386000_80526700

Imaginile au fost filmate joi, în jurul orei 15.00, în apropierea Gării CFR Constanța, și arată că cele două femei încearcă să rețină o tânără prinsă fără bilet. Intre controloare și tânără are loc un moment mai tensionat. Cele două femei o țin strâns, de mână, pe aceasta, iar la un moment dat fata se smucește și lovește peste mână una din controloare, scrie reporterntv.ro.

‘Ce mă bate tâmpita! Ține-o mă! Lasă-mă-n pace, tâmpito! Ia uite, mă, ce mi-a făcut!’, se vaită angajata societății amintite.

Totul s-a întâmplat sub privirile îngăduitoare ale colegei și altor persoane. De altfel, nici un jandarm aflat la fața locului nu oprește incidentul.

Militarul intervine tardiv, în momentul în care tânăra reușise să scape de ‘garoul’ femeii și se îndepărtează de aceasta.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate